Sant Jordi entre padrins/es i fillols/es (6è - 1r)

24.04.2017
|
1 Comment
|

El passat divendres 21 d’abril, els alumnes de 6è juntament amb els seus fillols/es de 1r van celebrar un Sant Jordi molt especial! Els padrins van inventar i crear un conte dedicat als seus fillols i els fillols van pintar una mandala de la llegenda de Sant Jordi per als seus padrins.

Per la tarda, tots dos grups estaven molt nerviosos i amb moltes ganes de baixar al pati per veure quina era la sorpresa que uns i altres s’havien preparat. Quan els de 6è van arribar al pati, allà ja estaven els seus fillols esperant amb molta il·lusió el seu regal. Cada padrí/na va agafar el seu fillol/a i li van explicar i regalar el seu conte. Després els fillols els van regalar el seu present. Un cop ja van fer els regals van jugar una estona fins a l’hora que els pares venien a recollir als seus fills.

Aquesta tarda, els padrins van ser els responsables d’entregar els seus fillols als pares (sota supervisió de les dues tutores) i van fer la presentació oficial! Va ser un moment màgic on per fí, fillols, padrins i familiars es van conéixer!

Comentaris

Comentaris

One response on “Sant Jordi entre padrins/es i fillols/es (6è – 1r)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X