PLA REOBERTURA CURS 2020-2021 (provisional)

28.07.2020
|
0 Comments
|

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, juntament amb el Departament de Salut, ha fet arribar als centres educatius una sèrie d’orientacions per assegurar el retorn a les aules a partir del setembre.

Amb aquestes directrius, el Govern es compromet a satisfer la necessitat que l’alumnat té de tornar a l’escola. Al setembre tots els centres educatius del país obriran amb normalitat i el 14 de setembre es tindran les escoles obertes i amb totes les garanties de seguretat.

El curs 2020-2021 serà presencial. En aquest sentit els centres educatius estan treballant en un protocol de seguretat des d’on s’agrupen les principals línies d’acció a emprendre.

El Col-legi Sant Francesc de Sabadell ha presentat davant el Departament d’Educació el següent pla de reobertura del curs 2020-21. Aquest document és provisional i està redactat a data 15 de juliol de 2020. Aquest document és susceptible de ser modificat en funció de les circumstàncies sanitàries i administratives, i ha de ser aprovat pel Consell Escolar abans de l’inici de curs.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X