Arxius de Pastoral - Col·legi Sant Francesc

CAMPANYA QUILO-POT

11:44 PM
|
0 Comentaris
|

El passat mes de desembre, els alumnes d’Infantil van participar en la campanya Quilo-Pot portant aliments a l’Església que, més tard, es repartirien a la gent més desafavorida del barri.
Gràcies a tots per la vostra col.laboració una vegada més.

&nbsp […]

Celebració d’Advent

7:20 PM
|
0 Comentaris
|

El passat divendres, 2 de desembre, tots els alumnes de l’escola van anar a l’Església per celebrar l’inici de l’Advent, que vol dir el temps de preparació pel Nadal.

Els més petits de l’escola van poder veure un petit vídeo, “Jesús neix a Betlem” i escoltar una nadala molt especial, “M’agrada el Nadal”. També van poder escoltar les següents pregàries:

Preparem el nostre cor per estimar.
Estimem als que ens envolten.
Esperem a Jesús amb molta il.lusió i alegria.
Siguem millors persones i confiem en Ell […]

6.248 GRUES ORIGAMIS!!!!! 6.248 GRÀCIES

4:16 PM
|
1 Comentari
|

http://www.1origami1euro.org/objetivo-solidario-2016 […]

Visita dels alumnes de 5è al centre DAMARC

10:49 PM
|
0 Comentaris
|

Tal i com se’ns va comunicar des del Departament de Pastoral, els alumnes de 5è de primària vam votar diferents accions solidàries que ens agradaria fer. Finalment, la més votada va ser anar a una residència d’avis a passar la tarda fent-lis companyia i distraient-los una estona.

El passat dimarts 19 d’abril, vam anar per la tarda al centre de dia DAMARC que està al costat del nostre col·legi. Allà els avis i els seus cuidadors ens estaven esperant amb molta il·lusió! Van començar a explicar-nos com […]

PROCESSÓ DE LA VERGE DE LA GUARDERIA”EL PILAR”. INFANTIL I PRIMÀRIA 13 MAIG

Com cada any ,l’escola bressol del Pilar fa un processó amb la Verge Maria i els seus alumnes pel barri, fan una parada a la plaça del col.legi on els nostres alumnes de  les etapes d’Infantil i Primària surten a rebre’ls i oferir unes flors (Educació Infantil) i una cançó ( Educació Primària). Hora a determinar, però és al mat […]

Celebració de La Pasqua

5:23 PM
|
0 Comentaris
|

Tornant de la Setmana Santa, tots els alumnes d’Infantil, Primària i Secundària van celebrar la Pasqua que, en el nostre calendari cristià pròpiament, és la commemoració de la resurrecció de Jesucrist. Significa, per tant, el pas de la mort a la vida, és el fet de renéixer, la gran festa de l’esperança i la Vida.

També representa l’arribada del bon temps i la renovació de la natura després de l’hivern. Arreu es celebren enramades, romeries i aplecs que anuncien aquest retorn primaveral.

Aquí us mostrem la celebració dels alumnes a […]

Benedicció de Rams 2016

10:02 AM
|
1 Comentari
|

El passat diumenge 20 de març a les 12 del matí vàrem celebrar, a la plaça davant del col·legi i la parròquia, la benedicció dels rams. Un grup d’alumnes han interpretat una cançó relacionada amb l’entrada de Jesús a Jerusalem.

Hi havia moltes famílies de la nostra escola i de la parròquia sant Francesc de Sabadell. Aquí podeu veure algunes fotografies de l’acte. Aquí us deixe

#diumengederams #Sabadell #franciscans #colegiosfranciscanos

m unes fotografies de l’acte.

Celebració de la Benedicció de Rams

4:14 PM
|
0 Comentaris
|

Celebració de la Benedicció de Rams

El pròxim diumenge 20 de març a les 12 del matí celebrarem, a la plaça davant del col·legi i la parròquia, la benedicció dels rams i palmons. Hi participarà, un grup d’alumnes de primària, que interpretaran una cançó relacionada amb l’entrada de Jesús a Jerusalem.

Us hi esperem […]

X