Acollida Matinal

Servei d'acollida matinal


Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, des de 7h50 fins a les 8.55 oferim un servei d'acollida matinal. Aquest espai el dediquem fonamentalment al lleure, amb l'objectiu que els infants es diverteixin, juguin i aprenguin en un ambient distès abans d’iniciar la jornada escolar.

Objectius del servei d'acollida

  • Aprendre diferents formes d’entreteniment, ja que, aquest coneixement influència positivament en el temps d’oci personal del nen/a.
  • Facilitar al nen/a l’entrada i sortida de l’escola en diferents horaris,
  • Potenciar el desenvolupament personal de cada infant.
  • Afavorir la convivència i respecte mutu.
  • Potenciar a través del joc i la creativitat, la socialització i l’assumpció de normes del joc per aconseguir incorporar els hàbits, valors i normes.

Desenvolupament del servei d'acollida

Pensem que tota activitat realitzada dins l’escola té una intencionalitat pedagògica, per això, tot i que el temps que es dedica a l'acollida és breu, el nostre servei d'acollida ofereix un espai dedicat fonamentalment al lleure dels infants, amb l’objectiu que es diverteixin, juguin i aprengui en un ambient distès.
Conscients que aquest espai ve a substituir una part del temps que el nen/a passa amb la família, els temps d'acollida té un tarannà càlid i lúdic alhora, fent que els infants se sentin còmodes i atesos.
This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.
X
AVÍS!!
Subscriu-te al nostre web

Dóna'ns la teva adreça de correu electrònic i cada vegada que escrivim alguna cosa sobre assignacions, tasques, exàmens, esdeveniments, etc, rebrà un correu electrònic amb la informació.

Escriu el teu correu electrònic i estigues al tant de les coses,

Subscriu-te! es molt important per nosaltres

En subscriure rebrà un email de confirmació que ha d'acceptar per quedar subscrit correctament.

Join 2.364 other subscribers

Franciscans Sabadell

Subscriu-te!