Informació per a les famílies. Març 2018

Benvolgudes famílies,

Ara que estem a punt d’acabar el segon trimestre, us voldria fer algunes consideracions de caire general.

Agraïments

En primer lloc, vull agrair a tots els equips que han fet possible el Salto a la Fama, el Carnestoltes, la Jornada de Portes Obertes, el desenvolupament del projecte de primària La Volta al Món i, molt especialment, a la Junta de l’AMPA que ha acabat la seva trajectòria i a la nova Junta que s’ha incorporat amb molta força i molts projectes per desenvolupar.

Us demano que tingueu una conversa amb els vostres fills i filles perquè tinguin present la importància d’agrair les coses. L’agraïment és un regal no només per qui el rep sinó també per qui el fa.

Acabament del segon trimestre

Les classes acabaran el proper divendres 23 de març a les 13 hores del migdia. El servei de menjador es mantindrà amb normalitat, així com també les activitats extraescolars. A la tarda no hi haurà servei lectiu.

Diumenge de rams

El 25 de març es celebra el Diumenge de Rams. Com ja és tradició farem la benedicció a la plaça de davant l’escola a les 12 del migdia. Després, farem la Missa Rociera a la nostra parròquia. Hi esteu tots convidats!

Al mes d’abril es faran les celebracions de Pasqua amb l’alumnat de l’escola.

Mes d’abril

Durant el mes d’abril hi haurà diferents activitats i algunes consideracions que us vull fer avinents:

  • Dimarts 3 d’abril: inici del tercer trimestre. A les 8 del matí començaran les classes a l’ESO i a les 9 les d’educació infantil i primària.
  • Pagament de les colònies i els viatges de l’ESO:

Educació infantil i primària: del dimarts 10 d’abril al dimecres 18 d’abril.

ESO: del dilluns 9 d’abril al dimecres 18 d’abril.

Per raons d’organització, us preguem que realitzeu els pagaments en el  període establert.

  • Dilluns 23 d’abril: celebració de la Diada de Sant Jordi. Estem preparant tot un seguit d’activitats de les quals us n’informarem properament.

Període de preinscripció

La preinscripció per al curs 2018-2019 serà del 13 al 24 d’abril.

Només hi ha places a P-3 i a l’ESO.

Al llarg del mes d’abril, renovarem les dades de totes les famílies ja que ens estem trobant que n’hi ha algunes que estan incorrectes. Us preguem que estigueu atents i ens les ompliu, ja que és molt important per a la bona comunicació entre l’escola i les famílies. Sobretot cal parar atenció en els telèfons, els correus electrònics i els números de compte bancari.

Administració

Preguem a totes les famílies que tenen algun rebut pendent que facin un esforç per posar-se al dia. En el proper Consell Escolar s’analitzaran els impagaments.

Us recordem que si volem una escola que continuï oferint un servei de qualitat necessitem la col·laboració de tothom.

Reunions de pares i mares

Durant el mes de maig es faran reunions de pares i mares per grups de classe per informar d’alguns aspectes relacionats amb el curs que ve.

Després de Setmana Santa us informarem de les dates previstes perquè us les reserveu.

Estiu 2018

Tots aquells que estigueu interessant en què els vostres fills i filles participin en les activitats d’estiu, les preinscripcions es faran al mes de maig.

Rebreu més informació a finals d’abril.

Renovació dels arbres de la Caseta i nous bancs a la Pista petita

Degut a la malaltia dels arbres de la Caseta, durant la Setmana Santa es trauran i se’n plantaran de nous. També es posaran quatre bancs: dos pagats per l’AMPA i dos per l’escola a la Pista petita.

Aprofito per remarcar tot el treball que s’està fent per contribuir a la qualitat mediambiental a l’escola. Cada grup ha fet alguna sortida i alguna activitat relacionada amb el reciclatge. Som una escola franciscana, preocupada per la natura i el medi ambient, que té molt presents els valors ecològics.

Xarxes socials

Recordeu que per estar informats de tot el que passa a l’escola, les sortides i tallers… podeu subscriure-us a la pàgina web www.santfrancesc.cat, i seguir-nos a través de les xarxes socials: facebook, twitter i Instagram.

Us desitjo que tingueu una molt bona Setmana Santa.

Cordialment,

P. Carlos Fuentes

Director

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X