Que és Salto a la Fama?El festival Salto a la Fama es un espectacle organitzat pels Franciscans de Sabadell que es realitza al teatre La Faràndula de Sabadell. Aquest any hem celebrat el XXXIV aniversari. Durant aquests 34 anys el festival ha anat evolucionant i s’ha convertit en un referent per la comarca.


Salto a la Fama es un espectacle infantil i juvenil protagonitzat por nois i noies que Demostrin les seves actituds interpretant coneguts temes musicals , Al llarg d'aquests anys han passat moltes cares conegudes: Emilio Aragón, Julia Otero, Lucía Bosé, José Coronado, Marina Rossell, Sergio Dalma, Jordi González, Nieves Herrero , Ángel Garó, Miguel Bosé , La Unión, Boris Izaguirre, Lucrecia, Agustín Bravo, Jaime Bores, Mercedes Milá, Emma García, Ramoncín, LLibert Fortuny, Paz Padilla, Bimba Bosé, Fernandisco, Jesús Puente, El Sevilla, Henry Méndez, Toni Aguilar, Mar Saura, Ivonne Reyes, Jesús Vázquez, Emma García, Manel Fuentes, Sor Lucía…. Volem destacar a Antonio Díaz , el mago POP reconegut internacionalment, . Ell ha sigut alumne del col·legi i cada any actuava al festival fent màgia als convidats.

L’escenari s’omple de llum, de pluja de confetti, d’aplaudiments adreçats a les actuacions professionals de dansa, rítmica, fragments de musicals i coreografies dels alumnes.

X
AVÍS!!
Subscriu-te al nostre web

Dóna'ns la teva adreça de correu electrònic i cada vegada que escrivim alguna cosa sobre assignacions, tasques, exàmens, esdeveniments, etc, rebrà un correu electrònic amb la informació.

Escriu el teu correu electrònic i estigues al tant de les coses,

Subscriu-te! es molt important per nosaltres

En subscriure rebrà un email de confirmació que ha d'acceptar per quedar subscrit correctament.

Join 2.364 other subscribers

Franciscans Sabadell

Subscriu-te!