Club Esportiu Franciscans

CLUB ESPORTIU FRANCISCANS

El Club Esportiu Franciscans es va constituir l’any 2011 com a entitat independent del col·legi Sant Francesc , tot i estar-hi vinculat plenament per raons històriques i d’ubicació. A més a més l’escola era i és l’origen de la majoria dels esportistes que en formen part.

És la entitat que porta a terme totes les activitats esportives, que es realitzen a les instal·lacions del col·legi Sant Francesc(Sabadell) . Està obert a tots els nois i noies que vulguin venir a practicar l’esport.

En general, les activitats programades volen potenciar la formació integral dels nens i nenes en l’esport, i més concretament, potenciar els valors personals de l’esforç, la superació personal, el treball en equip, saber perdre i saber guanyar.

FUTBOL SALA

EQUIPS FEDERATS
• Futbol sala: Benjamí, Infantil, cadet,juvenil i senior

EQUIPS CONSELL ESPORTIU
• Futbol sala : escola de futbol, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Activitat adreçada de nenes a partir de 3 anys fins el 16 anys, participen a les competicions del Consell Esportiu i d’altres dins de la nostra comarca.

“DO YOU SPEAK ENGLISH?”

A les classes creem un ambient totalment en anglès perquè l’ idioma esdevingui un fet natural . Donem les eines necessàries perquè es comuniquin en anglès. Desenvolupem la comprensió i l’expressió oral i garantim que l’anglès sigui l’ idioma de comunicació de la classe.

Els cursos s’integren i van enfocats amb els exàmens oficials de Cambridge English, que permet mesurar el progrés dels alumnes dins d’un marc reconegut a nivell europeu. Som un centre autoritzat, per tant els exàmens oficials de Cambridge, es fan a les nostres instal·lacions.

TEATRE MUSICAL

El grup de teatre SMILE s’ha creat amb l’objectiu de potenciar la creativitat ,la comunicació i el coneixement dels nostres artistes. Es fan activitats d’interpretació, d’expressió corporal, oral i de cant mitjançant la preparació i representació d’un musical.

HIP HOP

Aquesta activitat és un nou concepte de classe dirigida, no només els nens i nenes on reben informació per a la seva formació musical i coreogràfica si no que és sinònim de professionalitat, innovació, exclusivitat, aprenentatge, diversió, bon ambient i una formació qualificada i adequada a la edat de la persona.A més de treballar la part artística, també es treballa la part creativa i emocional. La finalitat de ballar, a més de ser un esforç físic, és arribar a l’espectador, per tant fer arribar el missatge que volem transmetre mitjançant la coreografia treballada.

club esportiu

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
X
AVÍS!!
Subscriu-te al nostre web

Dóna'ns la teva adreça de correu electrònic i cada vegada que escrivim alguna cosa sobre assignacions, tasques, exàmens, esdeveniments, etc, rebrà un correu electrònic amb la informació.

Escriu el teu correu electrònic i estigues al tant de les coses,

Subscriu-te! es molt important per nosaltres

En subscriure rebrà un email de confirmació que ha d'acceptar per quedar subscrit correctament.

Join 2.364 other subscribers

Franciscans Sabadell

Subscriu-te!