Club Esportiu Franciscans

[ultimate_heading main_heading=”CLUB ESPORTIU FRANCISCANS” main_heading_color=”#000000″ alignment=”left” spacer=”icon_only” icon=”Defaults-group” icon_size=”32″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#4f47ff” main_heading_font_family=”font_family:Comfortaa|font_call:Comfortaa|variant:700″ main_heading_style=”font-weight:700;” main_heading_font_size=”35″ sub_heading_font_family=”font_family:Comfortaa|font_call:Comfortaa”][/ultimate_heading]

El Club Esportiu Franciscans es va constituir l’any 2011 com a entitat independent del col·legi Sant Francesc , tot i estar-hi vinculat plenament per raons històriques i d’ubicació. A més a més l’escola era i és l’origen de la majoria dels esportistes que en formen part.

És la entitat que porta a terme totes les activitats esportives, que es realitzen a les instal·lacions del col·legi Sant Francesc(Sabadell) i el col·legi Sant Bonaventura (Vilanova i la Geltrú) Està obert a tots els nois i noies que vulguin venir a practicar l’esport.

En general, les activitats programades volen potenciar la formació integral dels nens i nenes en l’esport, i més concretament, potenciar els valors personals de l’esforç, la superació personal, el treball en equip, saber perdre i saber guanyar.

[ultimate_heading main_heading=”FUTBOL SALA” main_heading_color=”#000000″ alignment=”left” spacer=”icon_only” icon=”Defaults-dribbble” icon_size=”25″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#4f47ff” main_heading_font_family=”font_family:Comfortaa|font_call:Comfortaa|variant:700″ main_heading_style=”font-weight:700;” main_heading_font_size=”25″ sub_heading_font_family=”font_family:Comfortaa|font_call:Comfortaa”][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”15″]

EQUIPS FEDERATS
• Futbol sala: Benjamí, Infantil, cadet,juvenil i senior
EQUIPS CONSELL ESPORTIU
• Futbol sala : escola de futbol, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet

[ultimate_heading main_heading=”GIMNÀSTICA RÍTMICA” main_heading_color=”#000000″ alignment=”left” spacer=”icon_only” icon=”Defaults-star” icon_size=”25″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#4f47ff” main_heading_font_family=”font_family:Comfortaa|font_call:Comfortaa|variant:700″ main_heading_style=”font-weight:700;” main_heading_font_size=”25″ sub_heading_font_family=”font_family:Comfortaa|font_call:Comfortaa”][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”15″]

Activitat adreçada de nenes a partir de 3 anys fins el 16 anys, participen a les competicions del Consell Esportiu i d’altres dins de la nostra comarca. A l’actualitat hi ha categories des de P3 fins Junior.

[ultimate_heading main_heading=”DO YOU SPEAK ENGLISH?” main_heading_color=”#000000″ alignment=”left” spacer=”icon_only” icon=”Defaults-bullhorn” icon_size=”25″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#4f47ff” main_heading_font_family=”font_family:Comfortaa|font_call:Comfortaa|variant:700″ main_heading_style=”font-weight:700;” main_heading_font_size=”25″ sub_heading_font_family=”font_family:Comfortaa|font_call:Comfortaa”][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”15″]

A les classes creem un ambient totalment en anglès perquè l’ idioma esdevingui un fet natural . Donem les eines necessàries perquè es comuniquin en anglès. Desenvolupem la comprensió i l’expressió oral i garantim que l’anglès sigui l’ idioma de comunicació de la classe.

Els cursos s’integren i van enfocats amb els exàmens oficials de Cambridge English, que permet mesurar el progrés dels alumnes dins d’un marc reconegut a nivell europeu. Som un centre autoritzat, per tant els exàmens oficials de Cambridge, es fan a les nostres instal·lacions.

[ultimate_heading main_heading=”TEATRE MUSICAL” main_heading_color=”#000000″ alignment=”left” spacer=”icon_only” icon=”Defaults-eye-open” icon_size=”25″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#4f47ff” main_heading_font_family=”font_family:Comfortaa|font_call:Comfortaa|variant:700″ main_heading_style=”font-weight:700;” main_heading_font_size=”25″ sub_heading_font_family=”font_family:Comfortaa|font_call:Comfortaa”][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”15″]

El grup de teatre SMILE s’ha creat amb l’objectiu de potenciar la creativitat ,la comunicació i el coneixement dels nostres artistes. Es fan activitats d’interpretació, d’expressió corporal, oral i de cant mitjançant la preparació i representació d’un musical. Aquest curs estem preparant l’adaptació del musical Annie, que es representarà en un teatre a final de curs.

club esportiu

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
X
AVÍS!!
Subscriu-te al nostre web

Dóna'ns la teva adreça de correu electrònic i cada vegada que escrivim alguna cosa sobre assignacions, tasques, exàmens, esdeveniments, etc, rebrà un correu electrònic amb la informació.

Escriu el teu correu electrònic i estigues al tant de les coses,

Subscriu-te! es molt important per nosaltres

En subscriure rebrà un email de confirmació que ha d'acceptar per quedar subscrit correctament.

Uneix altres 2.263 subscriptors

Subscriu-te!