Casal d'Estiu

EL NOSTRE “ESTIU “

El nostre ESTIU va néixer a l’any 1979 a la Bisbal de l’Empordà (Girona) al convent franciscà durant més de 15 anys van poder gaudir amb els nens de l’Empordà aventures i històries que mai oblidarem i ells tampoc. Fruit d’aquesta aventura va sortir la idea de viure totes aquestes aventures i més amb els nens i nenes del nostre barri i de l’entorn i des de 1993 fem el nostre ESTIU particular amb més de 300 nens i nenes.

El casal d’Estiu dels Franciscans està obert a tots els nens i nenes del barri que vulguin gaudir d’un estiu diferent en un entorn proper i de manera divertida
L’objectiu principal és que els nens i nenes que participin de les activitats proposades, coneguin, experimentin i gaudeixin d’aquestes, i així puguin veure ampliat el seu ventall de possibilitats motrius, cognitives i emotives.

Gràcies a les nostres instal·lacions podem oferir campus de futbol i de bàsquet; campionats de tenis taula i d’escacs; piscina, jocs d’aigua, gimcanes; teatre musical , expressió corporal, escacs, taller d’art.
Fem sortides , convivències de dos dies dos cops , fem tallers, activitats, nit al col·legi…però sobretot els nostres estiuencs gaudeixen de l’amistat i el somriure.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.
X
AVÍS!!
Subscriu-te al nostre web

Dóna'ns la teva adreça de correu electrònic i cada vegada que escrivim alguna cosa sobre assignacions, tasques, exàmens, esdeveniments, etc, rebrà un correu electrònic amb la informació.

Escriu el teu correu electrònic i estigues al tant de les coses,

Subscriu-te! es molt important per nosaltres

En subscriure rebrà un email de confirmació que ha d'acceptar per quedar subscrit correctament.

Join 2.364 other subscribers

Franciscans Sabadell

Subscriu-te!