3r ESO

MATÈRIES OPTATIVES

CULTURA CLÀSSICA En aquesta optativa es treballa la cultura grecoromana, referent de la cultura occidental. Alguns dels objectius són reconèixer i identificar aspectes diversos de la cultura grecollatina pel que fa a la llengua, la literatura, la filosofia, la mitologia, la ciència i la tècnica, l’urbanisme, l’arquitectura i les arts plàstiques.

LLENGUA FRANCESA Es dóna continuïtat als coneixements adquirits a segon d’ESO i es van ampliant de manera progressiva. Es fa alguna sortida per Sabadell en francès, com per exemple la visita guiada a la Casa Duran.

EMPRENEDORIA Emprendre és una competència que està recollida en la pràctica totalitat de les recomanacions legislatives nacionals i internacionals. Volem que els joves aprenguin i descobreixin les seves aptituds, interessos i valors, que dibuixin el seu itinerari formatiu i professional, que entenguin el concepte de treball i de responsabilitat i que coneguin el món de l’empresa i l’entorn econòmic que els envolta.

TREBALL DE SÍNTESI A ASSÍS (ITÀLIA)

El treball es realitza a Assís, lloc de naixement de Sant Francesc (1182) i de Santa Clara (1194). Assís és una ciutat de la Umbria on hi arriben turistes i peregrins d’arreu del món durant tot l’any per admirar el seu art i visitar els llocs més significatius: les Basíliques de Sant Francesc, de Santa Clara, de Santa Mª dels Àngels i la Catedral de Sant Rufí entre d’altres. Durant aquesta estada també es visita Roma i la Ciutat del Vaticà.

MATÈRIES COMPLEMENTÀRIES

LLENGUA ANGLESA Pretenem reforçar i/o ampliar els continguts que es treballen a l’àrea d’anglès, amb activitats engrescadores: teatre, cançons, murals, projectes...

LLENGUA CATALANA Ampliem o reforcem aspectes que es treballen a la matèria comuna, passant els alumnes de tenir de tres hores setmanals lectives obligatòries a quatre. Aquest augment d’hores ens permet treballar més a fons alguns continguts i dedicar més temps a les lectures.

SORTIDES 3r ESO

Trimestre

1r

1r

2n

2n

3r

3r

Sortida o activitat

Taller de creativitat

L’origen de Sabadell: un riu d’històries (anglès)

Educació en valors: voluntariat

Sabadell s.XIX

Vilanova: St. Bonaventura. Trobada esportiva i pastoral

Treball de Síntesi a Assís (Itàlia)

Matèria

Visual i Plàstica

C. Socials i Anglès

Tutoria

Ciències Socials

-

Totes

* Sortides de tot el dia

Algunes sortides poden variar cada curs en funció de les programacions que ofereix la ciutat.
X
AVÍS!!
Subscriu-te al nostre web

Dóna'ns la teva adreça de correu electrònic i cada vegada que escrivim alguna cosa sobre assignacions, tasques, exàmens, esdeveniments, etc, rebrà un correu electrònic amb la informació.

Escriu el teu correu electrònic i estigues al tant de les coses,

Subscriu-te! es molt important per nosaltres

En subscriure rebrà un email de confirmació que ha d'acceptar per quedar subscrit correctament.

Join 2.364 other subscribers

Franciscans Sabadell

Subscriu-te!