CONVOCATÒRIA BEQUES I AJUTS MENJADOR I MATERIAL ESCOLAR 2020 2021

3.06.2020
|
0 Comments
|

Benvolgut, benvolguda,

L’entrada en vigor de l’estat d’alarma, el passat 15 de març, va deixar aturada la convocatòria de beques de material i llibres i de menjador del curs 2020-21.

Com sabeu, en aquest procés, per tal de facilitar els tràmits a la ciutadania incloem dues convocatòries:

1.- La convocatòria d’ajuts de menjador escolarde la qual la Generalitat ha establert els criteris pel curs vinent, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat les bases de la convocatòria i l’Ajuntament intervé com a entitat col.laboradora d’aquest pel que fa a la gestió de les sol.licituds de Sabadell.

2.- La convocatòria de beques per a l’adquisició de llibres de text i material escolar, que fa l’Ajuntament en absència de la convocatòria de la Generalitat, per un import de 440.000€

Com recordareu, per tal de facilitar la gestió a les famílies, s’unifica el calendari de les dues convocatòries, la documentació es presenta una sola vegada i enguany també es podrà fer telemàticament de forma prioritària, i presencialment amb cita prèvia per a les persones amb dificultats per fer-ho telemàticament.

El període de presentació de sol.licituds serà de l’1al 19 de juny..

Per tal de facilitar la gestió d’acompanyament a les famílies us adjuntem 3 documents:

– Les instruccions comunes del procediment.

– Un tutorial per poder iniciar el tràmit telemàtic amb l’accés a l’idCAT

– La llista de centres cívics que corresponen a cada centre educatiu, per quan les famílies facin la sol·licitud de cita prèvia

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X