Comença la Festa de Sant Francesc amb el pregó a càrrec de Montse Blázquez

La professora Montse Blázquez ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida a la celebració de la Festa de Sant Francesc  que coincideix amb el 70è aniversari de l’escola.

L’ha presentat el director dels Franciscans, el pare Carlos Fuentes, que ha destacat que durant aquests 70 anys han passat milers d’alumnes per l’escola. Fuentes també ha explicat que demà es farà el cross, els jocs de Sant Francesc i que arribarà el Quico amb l’atleta Josep Molins, professor de gimnàstica de l’escola Sant Francesc durant molts anys.

Un altre dels grans protagonistes de la tarda ha estat el nostre amic Assisi que no s’ha perdut ni un detall de tot el que ha passat a la plaça dels Franciscans.

La celebració va començar ahir amb la cerimònia a la parròquia dels Franciscans. Des dels més petits fins als més grans hi van participar de la mà de Fra Agustí.

Demà continuarà la Festa amb el cross, els jocs de Sant Francesc i l’arribada del Quico. Aquest any tenim una escola convidada, Jesús Salvador, que ens acompanyarà durant tot el matí.

Bona Festa a tots! Pau i bé!

 

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X